Fiat servicering i Køge Danmark - Max Due A/S
500E Outdoor
500E Ladestation2 (2)
Fiat 500E 3 Topline1 (1)
Kabine2

Det startede helt tilbage i 1899 hvor Fabbrica Italiana Automobili Torino blev grundlagt, og den første model: 3½ HP blev til.                    Så med andre ord, så har Fiat været med helt fra starten af den moderne bilindustri. Siden da, har hver enkelt model af vores biler, været med til at skrive historien om vores mærke, og om Italiensk mobilitet. Vi er stolte over, at være det bilmærke, der har flest titler som ”Årets Bil i Danmark”. Hele 9 gange har vi fået denne hæder. På producent-niveau er det endda, sammen med Alfa Romeo, blevet til 11 gange. Også det’, er mere end noget andet bilmærke. På internationalt plan har vi også 9 sejre i kategorien ”Årets Bil” og 12 hvis vi igen ser på producent niveau - hvilket intet andet mærke er i nærheden af.
Denne store test, som faktisk er verdens største uafhængige bil test, har eksisteret siden 1964, og har siden 1977 været afholdt i Danmark. Fra 1984 til nu har testen haft til huse i Tannis (16 km. nordøst for Hirtshals), og derfor har testen det uofficielle navn ”Tannis Test”. Vi tror på vores produkter, vores væld af idéer, og ved at de vil være med til at skabe vores fremtid.

Den første vision blev en realitet i sommeren 1899 med 3½ HP, hvoraf kun 24 blev produceret af en arbejdsstyrke på 150 arbejdere på fabrikken i Torino. Det første og eneste Fiat sted produktion fandt sted den gang. Entusiasmen som dengang og nu, drev disse tidlige visionærer, er dem der har etableret et firma med over 100 års passion, know-how og erfaring - et firma der bygger biler og baner vejen for en global fremtid.