Kia servicering i Køge Denmark- Max Due A / S
Næstved - Kia Pylon - aften
Kia Sportage alufælg 19
Køge - Udstilling - aften
Kia Siden 4
Kia Siden 5
Plug in stik

KIA Motors Corporation blev grundlagt i maj 1944 og er Koreas ældste producent af motorkøretøjer. Som en del af den dynamiske, globale Hyundai-KIA Automotive Group har KIA udviklet sig fra den beskedne start, hvor der blev produceret cykler og motorcykler, til at være verdens femtestørste bilproducent. 

I dag producerer KIA mere end 1,4 millioner biler årligt fordelt på 14 produktions- og samlefabrikker i otte lande. I hjemlandet Sydkorea råder KIA over tre store fabrikker til samling af biler – fabrikkerne i Hwasung, Sohari og Kwangju. Desuden har KIA et research- og udviklingscenter i verdensklasse, som beskæftiger 8.000 teknikere i Namyang, samt et dedikeret R&D-center med fokus på miljø. Eco-Technology Research Institute i nærheden af Seoul beskæftiger sig med udvikling af fremtidens brintbrændselscellebiler såvel som højteknologiske genbrugsteknologier og -processer for biler. 

Siden 2003 har KIAs produktudvalg i Europa oplevet en stor vækst, idet kun 35 % af markedssegmenterne var dækket på det tidspunkt. Dette tal overstiger 80 % i dag. Denne ekspansion har medført, at KIAs salg på det europæiske marked er øget hvert år siden 2008, og i 2015 blev der opnået et salg på tværs af Vest- og Østeuropa på 385.000 enheder. 
KIAs højteknologiske europæiske fabrik i Žilina i Slovakiet, som kostede 1,6 milliarder EUR at designe og opbygge, imødekommer nu næsten 54 % af efterspørgslen efter KIAs omfattende produktudvalg i Europa. KIAs fabrik i Žilina er hjemsted for den europæiske produktion af den bedst sælgende crossover-SUV, Sportage, den kompakte MPV Venga og cee’d-modelprogrammet (som omfatter den femdørs cee’d hatchback, den tredørs pro_cee’d og cee’d Sportswagon).