Ny afdeling i Ringsted...

Ny afdeling i Ringsted åbnet

10 december 2020


MAX DUE A/S er ny Kia-forhandler i Ringsted

Vi er glade for at kunne fortælle, at vi i går lavede aftale med kurator om at overtage aktiviteterne samt Kia-forhandlingen i Ringsted efter konkursramte
Geertsen A/S lukkede 1. oktober 2020.

Forretningen er genåbnet på den nuværende adresse på Huginsvej 1, og vi er allerede i gang med at betjene kunder og sælge biler.

De vinterhjul som opbevares for kunderne, har vi fået adgang til.
Dem der stadig ønsker at have vinterhjul opbevaret, kan fortsætte med det - de der ønsker deres hjul udleveret får naturligvis også mulighed for det.

De kunder, der er kom i klemme med ugyldige serviceaftaler, skulle være kontaktet direkte og tilbudt at fortsætte aftalerne sammen med MAX DUE A/S
på samme vilkår som før. Det er meget vigtigt for os at understrege, at det i dette tilfælde ikke skal komme kunderne til last, at Geertsen A/S er gået konkurs.
Er man endnu ikke blevet kontaktet, så tag venligst kontakt til forretningen.

Vi arbejder stadig på bemandingen i Ringsted, men har allerede nu værkfører, reservedelsekspedient, mekanikere og sælgere på plads.
Nogle af dem er ansigter du kender i forvejen.

MAX DUE A/S forhandler i dag Kia fra hhv. Køge & Næstved.
Vores forretning er baseret på gode relationer og tilfredse kunder, det er også det, vi ønsker, at man skal kunne mærke, når man besøger os i Ringsted.