Max Due A/S Ringsted fejrer 1 år...

Max Due A/S Ringsted fejrer 1 års fødselsdag

12 november 2021

MAX DUE A/S - Ringsted fejrer 1 år OG holder ÅBENT HUS d. 20. & 21. november
Vi serverer æbleskiver og andet godt. - Kig forbi!

Se også kæmpesuccessen - den 100% elektriske Kia EV6
Allerede inden de første Kia EV6 biler kom til Danmark havde 1300 kunder forudbestilt den helt nye crossover med lang rækkevidde, ultrahurtig opladning, iøjnefaldende design og hæsblæsende præstationer.

Bilerne er her. Og det markeres med Åbent Hus i weekenden den 20. &  21. november.

Kia EV6 udmærker sig på flere måder, med bl.a. ultrahurtige opladningstider fra 10-80% på bare 18 minutter, og en imponerende rækkevidde på op til 528 km. Samtidig tilbyder Kia adgang til et omfattende ladenetværk i hele Europa med et Kia Charge abonnement, så man behøver ikke mere have rækkeviddeangst. 
Der er funktioner som V2L (Vehicle-to-load) hvor bilen fungerer som bærbart batteri til andre elektriske apparater eller andre elbiler.
Den dedikerede EV-platform resulterer i klassens bedste kabineplads. Ergonomiske afslapningssæder skaber godt miljø for bilens passagerer, en imponerende bagagerumskapacitet, og en brugbar anhængervægt på op til 1600 kg. (med 77,4 kWh batteri) gør at EV6 egner sig rigtig godt som familiebil.

Der er 2 batteripakker at vælge imellem. Long Range (77,4 kWh = fra 229 hk. og op til 528 km. rækkevidde) eller Standard Range (58,0 kWh = 170 hk. og op til 394 km. rækkevidde) og der kan tilvælges AWD (træk på alle 4 hjul) ved køb af Long Range.
Modelprogrammet fordeler sig over 4 drivlinjer og 4 udstyrsvarianter. Bl.a. GT-Line modellen, som er den bedst standardudstyrede model med 325 hk. og AWD. Og skal det være helt vildt, så kommer der også en GT version med AWD og 585 hk. der accelererer til 100 km/t. på bare 3,5 sekund.