Historie

1. april 1972 var datoen hvor Max Due startede det, som både dengang og i dag er en velkonsolideret bilforretning. Oprindeligt var Max vognmand i Køge. Fra starten af var firmaet Max Due A/S aut. Fiat-forhandler. Et samarbejde der den dag i dag består. Efter bare 2 år på Solvangsvej 2 i Herfølge fik man vokseværk, og flyttede derfor butikken til 1400 m2. store lokaler på Køges bilstrøg Tangmosevej. Her bor vi stadig!

Efter succesfulde år med bl.a. Fiat 127 og Uno blev lokalerne i 1988 alligevel for trange. Derfor blev udstillingslokalet udvidet med 400 m2. Samme år i øvrigt blev Max Due A/S også Lanciaforhandler.

I 1993 overdrog Max Due firmaet til sønnerne Karsten og Thomas Due. Sidstnævnte blev direktør, og fik ansvaret for driften. Dette år kom også Alfa Romeo forhandlingen i hus.

Thomas Due købte i 1996 sin bror Karsten ud af firmaet, og blev derved eneaktionær.

Sommeren 2003 bliver Max Due A/S tilbudt Fiat-forhandlingen i Næstved området. Derfor åbnes der forretning i de tidligere Hyundai-lokaler på Præstemarken. Dette var efter planen dog kun en midlertidig løsning, som skulle holde nogle få år.

Året efter, i 2004, får Max Due A/S forhandlingen af Kia i Næstved. Sammen med Fiat blev pladsen så trang, at man, med Kia's accept, og som midlertidig løsning, etablerede showroom i et telt på gårdspladsen. I samme periode blev der købt en 7000 m2 stor grund i Holsted, strategisk placeret ud til ringvejen, hvor Næstved-afdelingen i dag har til huse i et 2100 m2 stort moderne bilhus.

29. september 2005 stod det nye Max Due A/S Fiat- og Kia- bilhus færdigt, og blev indviet med fuld musik.

I dag har Max Due A/S 34 ansatte fordelt på 2 afdelinger. Her omsættes årligt ca. 800 nye og brugte biler.

 

Min Vision

Det er firmaets vision, at det skal være en god arbejdsplads, med et godt arbejdsmiljø.

Firmaets medarbejdere skal være veluddannede, motiverede, engagerede, og i stand til at samarbejde.

Firmaet skal tilbyde et bredest muligt udsnit af autoserviceydelser, som med optimal kvalitet, skal leveres til kunderne.

Firmaet og dets ansatte skal sikre, at kunderne kommer igen. For kun igennem succes i fastholdelse samt udbygning af kundetilknytning, bestemmes grundlaget for hvor stor og god en virksomhed vi er.

Med venlig hilsen

Thomas Due

Direktør for Max Due A/S