Privatleasing

DU OPNÅR BUDGETSIKKERHED MED PRIVATLEASING

Du betaler som regel en lavere førstegangsydelse end ved traditionel finansiering og en fast månedlig ydelse for at bruge bilen. Service, vedligeholdelse og vejhjælp er inkluderet i leasingaftalen, så der er ingen uforudsete udgifter i leasingperioden. Der er ingen risiko forbundet med bilens værdi når leasingaftalen udløber, da det er leasingselskabet der ejer bilen. 

DU OPNÅR TRYGHED MED PRIVATLEASING

Hos vores samarbejdspartnere anvendes der en standardkontrakt, som er udarbejdet i samarbejde med FDM, så du kan føle dig tryg når du privatleaser. Der kan tilbydes en kaskoforsikring, som indeholder beskyttelse mod typiske småskader, som buler og ridser, når du skal aflevere bilen, så også her kan du føle dig tryg. Med privatleasing kan du skifte bil jævnligt, og har derfor mulighed for altid at have de nyeste modeller, med eks. det nyeste opdaterede sikkerhedsudstyr.

ER PRIVATLEASING NOGET FOR DIG?

Når du skal beslutte om du skal lease eller købe bil, er der nogle forhold du skal overveje. Det er f.eks. vigtigt at vide, hvor stort dit kørselsbehov er og hvor ofte du skifter bil. Tal med os om dine behov og hør mere om privatleasing.