VærksteKia bilservice og reservation i Køge, Danmark ⎮ Max Duedsbooking

SERVICEBOOKING

Udfyld formularen herunder og foretag din servicebooking, så kontakter vi dig for at bekræfte din booking

 

Feks. AB12345
VI KAN HJÆLPE DIG

Selvom det lyder som store ord, tør vi godt at sige, at vi regner med, at kunne klare alle de opgaver vi bliver stillet overfor. Vi har den erfaring og det udstyr, der skal til. Vi har gennem  mange år oparbejdet en stor viden indenfor reparation af biler og værkstedsdrift. 

Men erfaring gør det jo ikke alene.
I takt med bilernes udvikling, og det faktum at de bliver mere tekniske, kræver dette løbende tilpasninger og investeringer i både udstyr og personale. Med egen plade- og skadesafdeling, samt både mekaniske og tekniske specialister, har vi det fornødne udstyr og knowhow, hvorfor vi kan stå til rådighed med alle typer eftersyn og reparationer på vores hus-egne mærker, Fiat og Kia, men også på andre mærker.

I Næstved er vi autoriseret forhandler og servicepartner for Kia, og specialiserer os desuden i Fiat og Alfa Romeo (mekanisk).

I Ringsted er vi autoriseret forhandler af Kia, og servicepartner for Kia. 

I Køge er vi autoriseret forhandler og servicepartner for Kia, og specialiserer os desuden i Fiat og Alfa Romeo (mekanisk).

Book dit service her på siden, eller ring til os.
Vi sidder klar til at hjælpe dig videre.

RESERVEDELE ELLER TILBEHØR TIL DIN BIL

Vores reservedels-lagre i Køge, Ringsted og Næstved har et stort udvalg af originale reservedele og tilbehør til både KIA, Fiat og Alfa Romeo. De er altid velkommen til at ringe og få oplyst priser. 

Vi kan sende med PostNord fra dag til dag ved bestilling inden kl. 14.00

Om det er en lakstift, nye måtter, alufælge eller en mærke-specifik idé til en gave, så kan vi hjælpe dig med det hele.

Tilbehør og styling, er det der gør din bil til din bil. Du kan sætte dit præg på den. Både Fiat og Kia tilbyder mange muligheder for "personificering" af netop din bil. Hvorfor ligne alle de andre?

  • Vidste du at reservedele ikke bare er reservedele. Der kan være store forskelle i kvaliteten af disse. 

    En evt. reklamation kan afvises af importøren, hvis den pågældende del ikke opfylder de af importøren fremsatte kvalitetskrav.

  • Vidste du at dæk ikke bare er dæk. Vil du virkelig spare kr. 500,- på billigere dæk til bilen hvor din "dyrebare" last i form af familie eller dyr transporteres?
    Nej vel! Et kvalitets-dæk kan betyde 3-4 meter kortere bremselængde end en billigere konkurrent. Det kan, i grove træk, betyde forskellen på liv eller død.

  • Vidste du at vi kan skaffe dig bunke-vis af udstyr der gør dig i stand til at skille dig ud fra mængden af andre.
    Om det skal være smarte fælge, striber, spoilere, lister, så bestiller vi det gerne hjem til dig.

     NB! Vi har, eller skaffer dele til: Kia, Fiat og Alfa Romeo

SKADECENTER I KØGE, RINGSTED & NÆSTVED

Vores moderne skadescenter i Køge, Ringsted og Næstved laver alle slags karosseri-skader du måtte have påført din bil. Om det er en Bilka-bule eller påkørsler med forvredne pladedele og eller flækkede kofangere. Vi klarer det! HUSK PÅ! Uanset at dit forsikringselskab anbefaler dig at få din bil rep. på et værksted som ikke er et KIA eller FIAT/ALFA værksted.

SÅ ER DET DIG SOM BESTEMMER HVOR DEN SKAL REPARERES!!!
DU FÅR SELVFØLGELIG EN LÅNEBIL MENS VI REP. SKADEN.

Alle kan være uheldige...  

Om der er en modpart, eller det er dig selv, din mand, kone, kæreste, søn eller datter der i et øjebliks uopmærksomhed får lavet om på den ellers fine bil, spiller ingen rolle.

Tag den med ro.. Vi har både erfaringen og udstyret, der skal til. Vi skal, hvis det er muligt, nok få din bil ud at køre igen. Vi hjælper dig hele vejen. Taksatoren er næsten allerede bestilt..